idiomes idiomes
idiomes idiomes idiomes
idiomes idiomes idiomes
idiomes
idiomes
frigorifics Ros
spacer
spacer spacer
spacer
frigorifics Ros
spacer
spacer

Ros Frigorífics, S.A. és el "fruit" de la tradició i l'experiència que la família Ros dedica al cultiu i comercialització de nombroses varietats de fruita des de la dècada dels '50.
Amb més de 50 anys de coneixements directes en el cultiu i pioners en les instal.lacions de magatzems frigorífics en terres lleidatanes amb Ros Frigorífics s'uneixen tradició i modernitat.
Avui día Ros Friforífics compta amb dues centrals frigorífiques de nova construcció a les poblacions lleidatanes de Menàrguens i Vilanova de la Barca, equipades amb els sistemas de frigo-conservació més actuals, tipus U.L.O, que permet donar la máxima qualitat i frescura als productes que després comercialitzen en l´ambit de tota la Unió Europea.
El volum de fruita que disposa es d´aprox. 15.000 Tn anuals que provenen en un 20% de finques de producció pròpia i la resta de petits productors associats de les comarques de Lleida. Tota la fruita està produïda sota el sistema de PRODUCCIÓ INTEGRADA i segueix un rigurós procès de selecció i trazabilitat per donar la màxima garantia sanitària i de qualitat als nostres clients.
En la  selecció i envasat de la fruita se segueix un estricte control de qualitat i es desenvolupa en una sala de confecció que compleix tots els requeriments higienico-sanitaris que el protocol d´ APPCC i la legilació vigent estableix.
El nostre compromís amb els clients i proveïdors : QUALITAT I SERVEI.

spacer
spacer spacer spacer
frigorifics Ros
spacer
spacer
Ros Frigorífics S.A. | Av. La Carrera, s/n, 25139 MENARGUENS (Lleida) | Tel 973180318 / Fax 973180314
Història | Empresa | Productes | Localització | Contacte | webmail

Created by Inventa Design & Communication
spacer
spacer
spacer spacer spacer spacer spacer